Home > Nederlands > Over ons > Onze producten

Onze Producten

Monumentenverf

Monumenten zijn panden die behoren tot het cultureel erfgoed van de maatschappij. Het zijn gebouwen waar we trots op zijn omdat, deze vaak unieke bouwwerken, een stuk van onze geschiedenis vertellen. Het vraagt veel kennis van zaken om deze panden op de juiste wijze te onderhouden zodat ze behouden blijven voor ons en voor volgende generaties.

Rolsma Momumentenverf is hèt product bij uitstek voor traditionele restauratie van unieke monumenten. Voor de restauratie en het onderhoud van monumentale rijkspanden wordt op regelmatige basis Rolsma monumentverf toegepast. Deze kwaliteitsverf sluit uitstekend aan bij de uitstraling van ons cultureel erfgoed. Daarnaast levert u met deze onderhoudsproducten ook een bijdrage aan de MVO-doelen van uw bedrijf.

Groene vakverf

Rolsma Duurzame Groene Vakverf is gemaakt van grondstoffen die worden geselecteerd op basis van duurzaamheid en kwaliteit. Hierdoor bent u in staat om op een verantwoorde wijze kleur aan uw woning of gebouw te geven, zowel binnen als buiten. Met een grote variëteit aan verfsoorten is er voor elke vraag een duurzame oplossing. Naast onze lakverven en muurverven zijn er nu ook vloerproducten op oliebasis leverbaar. Met Groene Vakverf kiest u niet alleen voor een serie hoogwaardige producten, maar ook voor een beter milieu.

Rolsma Monumentenverf Webshop Duurzame Groene Vakverf

Ambachtelijk

Onderhoud

Afbreekbaar

Milieuvriendelijk

Biobased

Duurzaam

Groen

Ondergrond

Ecologische

Lijnolieverf

Natuurverf