Home > Nederlands > Over ons > Klantenservice > Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden bij Rolsma Lijnolieverven B.V.

Rolsma Lijnolieverven B.V. ondersteundt de volgende betaalwijzes.

Veilig betalen met iDEAL

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat je kunt afrekenen in je vertrouwde betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je bank. Je gebruikt bij de betaling dezelfde hulpmiddelen als bij betalen via internetbankieren. De betaling wordt bij iDEAL direct uitgevoerd. Het lijkt het meest op een pin-betaling.

Meer informatie over iDEAL 

Op www.ideal.nl vind je meer informatie over het iDEAL-betaalsysteem.

PayPal

PayPal is een online betaalservice waarmee u artikelen op eBay, marktplaats.nl, dcp-shop.nl en in vele andere online winkels kunt betalen. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders.

Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop Aanmelden te klikken op de website van PayPal. Voeg vervolgens uw bankrekening of creditcard toe aan uw PayPal-rekening.

Nadat u uw PayPal-rekening heeft gemaakt, kunt u de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doet u door in te loggen op uw PayPal-rekening, het tabblad Profiel te selecteren, op de link Taalvoorkeur te klikken en vervolgens de taal van uw voorkeur te kiezen.

Meer informatie over PayPal

Op www.paypal.nl vind je meer informatie over het PayPal-betaalsysteem.

Vooruitbetaling

U kunt ervoor kiezen om het totaalbedrag via een overschrijving over te maken aan Rolsma Lijnolieverven B.V.. U dient dan zelfstandig de betaling te voldoen via internetbankieren of via een schriftelijke overschrijving. Wanneer u deze betaalmethode kiest, dan krijgt u alle betaalgegevens per e-mail aangeleverd. Voor een betaling die vooruit per bank geschiedt betaalt u niks extra.

Vooruitbetalen is een veilige manier van betalen die geen extra kosten met zich meebrengt. Wel zal het bedrag 1 tot enkele dagen onderweg zijn voordat het bij Rolsma Lijnolieverven B.V. wordt bijgeschreven. Dit kan een vertraging opleveren in de levertijd van uw bestelling. Zodra de betaling binnen is, ontvangt u hiervan een bevestiging en wordt diezelfde dag uw bestelling in behandeling genomen.

Rekeningnummer 65.29.28.536 op naam van : Rolsma biobased Vof te Enschede.
IBAN: NL 98 ING B 0652928536 BIC: INGBNL2A

Ambachtelijk

Onderhoud

Afbreekbaar

Milieuvriendelijk

Biobased

Duurzaam

Groen

Ondergrond

Ecologische

Lijnolieverf

Natuurverf