Home > Nederlands > Over ons > Groene verf

Rolsma, duurzame groene verven

Duurzaam vanaf de basis

De kwaliteit van verf is van groot belang. Als basis voor onze groene verf gebruiken wij de beste duurzame grondstoffen en maken hiermee een kwalitatief hoogstaand groen product dat achteraf niet chemisch bewerkt wordt. Door intensief onderzoek biedt de verf een lange levensduur die zelfs beter presteert dan wettelijk voorgeschreven is.

De uitstekende hechting van onze lijnolieverf maakt het mogelijk om met het aanbrengen van een dunne laag een bijzonder goede dekkracht te behalen. Daarnaast is de verf ook flexibel. Indien de ondergrond door weersinvloeden gaat werken heeft dit geen direct gevolg op de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk. Dit levert zowel voor eigenaar als voor de schilder veel voordelen op.

Ambachtelijk product

Rolsma natuurverf wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en is zowel voor buiten als binnenwerk geschikt. De verf bevat nauwelijks of geen vluchtige organische stoffen en is leverbaar in elke gewenste kleur. Alle goede eigenschappen vanuit het verleden zijn geoptimaliseerd met de laatste moderne technologieën zonder het 100% natuurlijk karakter te verliezen. Rolsma Natuurverf komt als beste uit de test van het TV programma "Kassa".  Bij het testen van een aantal verfmerken eindigen we met de hoogste score van 8,7. Dit bevestigt ons gevoel dat wij een kwaliteitsproduct bieden waar wij bijzonder trots op mogen zijn!

 

Ambachtelijk

Onderhoud

Afbreekbaar

Milieuvriendelijk

Biobased

Duurzaam

Groen

Ondergrond

Ecologische

Lijnolieverf

Natuurverf