Home > Nederlands > Over ons

Ambacht, traditie en kwaliteit  

Kwaliteitsproducten

Rolsma Advanced Biobased Paints is al meer dan 40 jaar een ambachtelijk bedrijf. Doordat wij onze kennis koppelen aan gedegen onderzoek zijn wij in staat om een hoge kwaliteit en duurzaamheid in lijnolieverven te kunnen garanderen. Met Rolsma lijnolieverf maken wij het mogelijk om oude tradities voort te zetten en een natuurproduct voor u  te maken dat in de volle breedte presteert onder alle omstandigheden.

De producten van Rolsma zijn zowel geschikt voor het authentiek onderhouden van monumenten als voor het milieuvriendelijke onderhoud van de particuliere woning. Onze constante aandacht en inspanningen voor kwaliteitsverbetering betalen zich terug in een product waarvan de kwaliteit zelfs boven de wettelijke norm ligt. Dit maakt dat Rolsma lijnolieverf zonder twijfel de oplossing is voor uw duurzaam onderhoud. Naast onze lakverven hebben wij ook een ruim assortiment muurverven en oliën voor het behandelen van houtwerk en vloeren.

Voor binnen en buiten

Onze natuurlijke verven zijn in elke kleur leverbaar, hebben een authentieke uitstraling en zijn neutraal van geur. Hiermee verrijkt u uw in- en exterieur met een aangename natuurlijke uitstraling. En door het duurzame karakter draagt u ook nog eens bij aan een betere toekomst!

Rolsma Advanced Biobased Paints is lid van de VVVF, dé branchevereniging voor de Nederlandse verf- en drukinktindustrie.

Ambachtelijk

Onderhoud

Afbreekbaar

Milieuvriendelijk

Biobased

Duurzaam

Groen

Ondergrond

Ecologische

Lijnolieverf

Natuurverf