Home > Nederlands > Military Boekelo 2014

Rolsma aanwezig op Military Boekelo-Enschede

Van 9 t/m 12 oktober 2014 vond de 44ste editie van de Military Boekelo-Enschede plaats, een geweldig evenement. Ieder jaar is het prachtige Twentse landschap het decor voor een aantal dagen presteren op hoog niveau. Uit de hele wereld komen topruiters met hun paarden naar Oost-Nederland om deel te nemen aan één van 's werelds beste Military's. Niet alleen de ruiters willen deze dagen meemaken. Ook bezoekers uit heel Nederland reizen af naar Boekelo om te genieten van Sport, Business & Pleasure.

Een stevige wandeling door de natuur, genieten van bijzondere sportprestaties, slenteren over de Herfst-Fair en de laatste trends op het gebied van een beter leefomgeving spotten in het Duurzaamheidspaviljoen. Sponsoren nodigen gezamenlijk meer dan 25.000 relaties uit. De combinatie van al deze facetten maken Military Boekelo - Enschede tot een uniek evenement.

Rolsma Lijnolieverven B.V. was dit jaar deelnemer van het DUURZAAMHEIDSPAVILJOEN dat tijdens dit evenement een prominente plek had op het parcours. Alle hindernissen binnen het parcours zijn duurzaam geschilderd met onze natuurvriendelijke Rolsma Lijnolieverven.

Ambachtelijk

Onderhoud

Afbreekbaar

Milieuvriendelijk

Biobased

Duurzaam

Groen

Ondergrond

Ecologische

Lijnolieverf

Natuurverf